DeRYaLı GüNLeR
Forumumuzdan Faydalanmak icin Üye Olun.. (:

Üye olduktan sonra katilimci olun ki sizleri yakindan taniyalim, bunun icin kendinizi tanitmak ve paylasimci olmak yeterli olucaktir..

DeRYaLı GüNLeR Yönetimi.. (;

Hoşçakal
DeRYaLı GüNLeR
Forumumuzdan Faydalanmak icin Üye Olun.. (:

Üye olduktan sonra katilimci olun ki sizleri yakindan taniyalim, bunun icin kendinizi tanitmak ve paylasimci olmak yeterli olucaktir..

DeRYaLı GüNLeR Yönetimi.. (;

Hoşçakal
DeRYaLı GüNLeR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DeRYaLı GüNLeR

DeRYaLı GüNLeR Sitesine Hoşgeldiniz. Daha Fazlası için Üye Olun ...
 
AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yapMenü 20 Kayitol

 

 Menü 20

Aşağa gitmek 
2 posters
YazarMesaj
anemon
Amatör Üye
Amatör Üye
anemon


Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 18/10/09
Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 61
Teşekkür Edildi Teşekkür Edildi : 0
Puan Puan : 107

Menü 20 Empty
MesajKonu: Menü 20   Menü 20 EmptyPerş. Kas. 12, 2009 8:26 pm

MENÜ 20



EZO GELİN ÇORBASI





MALZEMELER


1 fincanı kırmızı mercimek
1 fincanı ince bulgur
1 adet orta boy soğan
2 çorba kaşığı margarin
2 çorba kaşığı domates salçası
2 kaşığı kırmızı biber
Yarım kaşığı acı biber yada biber salçası
2 kaşığı nane
Biraz tuz
6-7 bardak su

HAZIRLANIŞI


Tencereye yağ ve küçük küçük doğranmış soğanları koyup, hafifçe pembeleştirin. Su, yıkanmış mercimek, bulgur, salça,tuz koyup mercimek ve bulgur yumuşayıncaya kadar pişirin. Ateşten alıp acı kırmızı biber, nane serptikten sonra servis yapın.Afiyet olsun



CORDEN BLEU





MALZEMELER


2 parça ince dövülmüs biftek
250 gr mantar
1 adet domates
1 adet soğan
2 dilim taze kaşar
1 kaşığı kekik
1 kaşığı karabiber
1 kaşığı kırmızı biber, yeterli derecede tuz ve folyo kağıdı

HAZIRLANIŞI


Etler az yağlı tavada çok az kızartılır. Folyo kağıtlarına konur, etleri aldığınız tavada mantarlar öldürülür,daha sonra mantarlar da folyaya aldiğınız etlerin üzerine dökülür, soğan ve domates yuvarlak olarak dilimlenir ve mantarlarin üzerine konur. Baharatlar eklenir ve bir dilim taze kaşarda konulduktan sonra, folyonun ağzı kapatılır ve fırına verilir.
175-200 derecede, 30 dk.fiırında pişirilir. Folyoyla beraber servis yapilir. Arzu edilirse yanına patetes püresi koyabilirsiniz.Afiyet olsun
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
piko1
Yardımcı Admin

Yardımcı Admin
piko1


Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 09/10/09
Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 1185
Teşekkür Edildi Teşekkür Edildi : 77
Puan Puan : 1479

Menü 20 Empty
MesajKonu: Geri: Menü 20   Menü 20 EmptyPerş. Kas. 12, 2009 8:30 pm

inanın tarifleriniz mükemmel
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Menü 20
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Menü 15
» Menü 22
» Menü 21
» Menü 10
» Menü 11

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
DeRYaLı GüNLeR :: HANIM ELİ / KADINCA :: Deryalı Günler YeMeK Dünyası :: Akşama Ne Pişirsem-
Buraya geçin: