DeRYaLı GüNLeR DeRYaLı GüNLeR Sitesine Hoşgeldiniz. Daha Fazlası için Üye Olun ... |
|
| DAHA YAKINDAN TANIYALIM... | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
ADMİNE Forum Sorumlusu
Kayıt tarihi : 13/10/09 Mesaj Sayısı : 1767 Teşekkür Edildi : 580 Puan : 3484
| Konu: DAHA YAKINDAN TANIYALIM... Paz Ekim 25, 2009 2:30 pm | |
| Bu bölümümüzde sadece sobelenen arkadaşlarımız tarafından cevaplanmasının daha güzel olacağı kanısındayım çünkü birbirimizi cevap karışıklığı olmadan daha iyi tanıyacağımıza inanıyorum Bölümü hemen sizlere anlatıyorum? Sobelediğimiz arkadaşımız alttaki soruları alıntı yaparak cevap verecek ve istediği bir arkadaşı sobeleyecek,sobeledeği arkadaşınıda özel mesaj yolluyarak bilgilendirecek ve bu şekilde devam edecek. Başlıyoruz İyi tanışmalar...
1-Nick(Belirtmek isteyen ismini yazabilir) 2-Nerde oturuyorsunuz? 3-Doğum tarihiniz yaşınız 4-Mesleğiniz 5-En çok Sevdiğiniz Müzik türü ve sanatçı 6-En Sevdiğiniz film ve sanatçı 7-Yaptığınız spor 8-Giyim tarzınız 9-Sizi en mutlu eden kişi? 10-Şuan nerde,kiminle olmak ve ne yapmak isterdiniz? 11-Çok sıkıntılı anlarınızda kurtarıcınız kimdir veya nedir? 12-Hayatınızın en önemli olayı nedir? 13-Sizin için Sevgi nedir? 14-Evlimisiniz? 15-Başınıza gelen en matrak olay nedir 16-Yaşamınızda başınıza gelen en kötü olay? 17-Hangi takımı tutuyorsunuz? 18-Sadece 5 cümle yada kelimeyle Lütfen kendinizi anlatın...
Ben ilk olarak Deryalı_Admini sobeliyorum... | |
| | | Admin Forum Sorumlusu
Kayıt tarihi : 27/05/09 Mesaj Sayısı : 996 Teşekkür Edildi : 196 Puan : 2558
| Konu: Geri: DAHA YAKINDAN TANIYALIM... Paz Ekim 25, 2009 2:59 pm | |
| 1-Nick(Belirtmek isteyen ismini yazabilir) Deryali Admin 2-Nerde oturuyorsunuz? istanbul 3-Doğum tarihiniz yaşınız 17.11.1991 4-Mesleğiniz Öğrenci 5-En çok Sevdiğiniz Müzik türü ve sanatçı slow - neslihan,ezginingünlüğü, tarkan, vs. 6-En Sevdiğiniz film ve sanatçı kasaba yeni bir film, aile reisi - cem davran,tamer karadağlı 7-Yaptığınız spor yürüyüş 8-Giyim tarzınız Spor giyim 9-Sizi en mutlu eden kişi? Sevgilim her zaman mutlu eden kişi olur.Oda olursa Şimdi yok ondan dedim 10-Şuan nerde,kiminle olmak ve ne yapmak isterdiniz? Şuan kendime ait bir evde , Mutlu mesut eşimle karşı kaşıya içmek isterdim 11-Çok sıkıntılı anlarınızda kurtarıcınız kimdir veya nedir? Sıkıntı halimde kurtarıcım hani çevremle pekde bu aralar ilgilenmediğim için dualarım ve yüce yaradanımdır.Tabi herkesin öyledir de sımdı herkes bu sekılde dusunmemıs ama baska sevdıklerını yazabılır ben oyle bırı olmadıgı ıcın boyle yazdım yoksa herkes bılır ondan baska sıkıntımızı kurtaracak olmayan 12-Hayatınızın en önemli olayı nedir? Kansere Kafa tutup Onu Yenmek dahilinde önemli bir olayım vukaatım yoktur Demiştim ona bana bulaşma fena olur dinlemedi bende Hesabını verdim 13-Sizin için Sevgi nedir? Benim için sevgi her insana duyulan duygusal bir bağdır 14-Evlimisiniz? Değilim. Ama Olmakda isterdim 15-Başınıza gelen en matrak olay nedir Arkadasımın bu kıza sevdıgımı soylermısın demesine benıde soyleyemem sanıpda kıza soylemem ve arkadsımın arkasına bakmadan kızdan utanıp kacması en matrak olaydır 16-Yaşamınızda başınıza gelen en kötü olay? Bir sırrı tutamadıgım ıcın canımdan cok sevdıgım sevdıgımı kaybetmem 17-Hangi takımı tutuyorsunuz? Dönek biriyimdir Gs de olmusum fb de ama artık türkiye yi tutuyorum.ama ilk Fenerlıyım 18-Sadece 5 cümle yada kelimeyle Lütfen kendinizi anlatın... şair,duygusal,komik,sevdiğini kıskanan,ama kıskanılmayı sevmeyen çapkın | |
| | | Admin Forum Sorumlusu
Kayıt tarihi : 27/05/09 Mesaj Sayısı : 996 Teşekkür Edildi : 196 Puan : 2558
| | | | sebil Amatör Üye
Kayıt tarihi : 17/11/09 Mesaj Sayısı : 404 Teşekkür Edildi : 48 Puan : 641
| Konu: Geri: DAHA YAKINDAN TANIYALIM... Cuma Kas. 27, 2009 12:38 am | |
| 1-Nick(Belirtmek isteyen ismini yazabilir)sebill 2-Nerde oturuyorsunuz?tokat 3-Doğum tarihiniz yaşınız1972 4-Mesleğinizev haınmlığı deniliyor sanırm benim yaptığım işe 5-En ç Sevdiğiniz Müzik türü ve sanatçı sürekli takılı olduğum bir sanatçı şarkı yoktur ,aslnda sanatçıların çoğunu sevmem içleriden ç az beğendiklermi vardır 6-En Sevdiğiniz film ve sanatçı ,buda filme göre değişir ama şener şeni beğenirim ç 7-Yaptığınız spor kafam estikçe yürüyüş 8-Giyim tarzınız,kendi tarızm ,spor ve bana yakışan şeyler 9-Sizi en mutlu eden kişi? tek birkişi söylemek zor ,çünkü eşim var çocklarım var ailem diyebilirm 10-Şuan nerde,kiminle olmak ve ne yapmak isterdiniz?şu an bütün ailemle birlikte bayram geçirmik isterdim ,ama malasef öyle olmayacak 11-Ç sıkıntılı anlarınızda kurtarıcınız kimdir veya nedir?bütün sıkıntılarımı eşime anlatıtğım için ,oda beni rahatlatmak için elinden geleni yapar 12-Hayatınızın en önemli olayı nedir? bende bilmiyorm bu cevabı 13-Sizin için Sevgi nedir?sevgi paylaşabilmektir hayatı ve herşeyini .......... 14-Evlimisiniz?veriğim cevaplardan anlamışsınızdır 15-Başınıza gelen en matrak olay nedir o kadar çokki ,anlatması uzun sürer ama hayatımıdan neşe eksik olmaz ç şükür 16-Yaşamınızda başınıza gelen en kötü olay?bir yakınımı kaybetmekti 17-Hangi takımı tutuyorsunuz?hiç birini tutmuyorm ,niye tutayımki hem , 18-Sadece 5 cümle yada kelimeyle Lütfen kendinizi anlatın...iyi niyetli,espirili ,biraz sıradışı ,eşime sordum bu soruyu oda bana saffsın ve güzelsin dedi bende hasretim sanayı sobeliyorm | |
| | | ADMİNE Forum Sorumlusu
Kayıt tarihi : 13/10/09 Mesaj Sayısı : 1767 Teşekkür Edildi : 580 Puan : 3484
| Konu: Geri: DAHA YAKINDAN TANIYALIM... Cuma Kas. 27, 2009 1:21 am | |
| | |
| | | yubame Kadıncamoderatör
Kayıt tarihi : 20/11/09 Mesaj Sayısı : 280 Teşekkür Edildi : 47 Puan : 375
| | | | | DAHA YAKINDAN TANIYALIM... | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |