DeRYaLı GüNLeR
Forumumuzdan Faydalanmak icin Üye Olun.. (:

Üye olduktan sonra katilimci olun ki sizleri yakindan taniyalim, bunun icin kendinizi tanitmak ve paylasimci olmak yeterli olucaktir..

DeRYaLı GüNLeR Yönetimi.. (;

Hoşçakal
DeRYaLı GüNLeR
Forumumuzdan Faydalanmak icin Üye Olun.. (:

Üye olduktan sonra katilimci olun ki sizleri yakindan taniyalim, bunun icin kendinizi tanitmak ve paylasimci olmak yeterli olucaktir..

DeRYaLı GüNLeR Yönetimi.. (;

Hoşçakal
DeRYaLı GüNLeR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DeRYaLı GüNLeR

DeRYaLı GüNLeR Sitesine Hoşgeldiniz. Daha Fazlası için Üye Olun ...
 
AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yapkıymalı pilav Kayitol

 

 kıymalı pilav

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Admin
Forum Sorumlusu
Forum Sorumlusu
Admin


Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 27/05/09
Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 996
Teşekkür Edildi Teşekkür Edildi : 196
Puan Puan : 2558

kıymalı pilav Empty
MesajKonu: kıymalı pilav   kıymalı pilav EmptyPerş. Eyl. 24, 2009 10:50 pm

Gereçler:
2 bardak pirinç
3 bardak et suyu
2 yemek kaşığı tereyağı
Tuz
İçi;
150 gr koyun kıyması
1 baş soğan
2 yemek kaşığı yemeklik yağ 2 yemek kaşığı kuşüzümü
1 yemek kaşığı çam fıstığı
Tuz, biber, baharat

1. Verilen ölçülerle sade pilav hazırlayın.

2. Soğanı ince doğayıp 2 kaşık yağ, kıyma, fıstık ve üzümü karıştırarak kavurun. Bir kepçe et suyu katın ve 1-2 dakika sonra ateşten indirin.

3. Pilavı uygun bir tabağa boşaltın. Üzerine kıymalı içten koyarak servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
kıymalı pilav
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» PİLAV PASTASI
» Kıymalı Ay Çöreği
» KIYMALI BAMYA YEMEĞİ....
» bir oktayustam tarifi daha tavuklu fasulyeli pilav
» kendi tarifim(kıymalı fırın makarna)

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
DeRYaLı GüNLeR :: HANIM ELİ / KADINCA :: Deryalı Günler YeMeK Dünyası :: Makarna - Pilav-
Buraya geçin: