ADMİNE Forum Sorumlusu
Kayıt tarihi : 13/10/09 Mesaj Sayısı : 1767 Teşekkür Edildi : 580 Puan : 3484
| Konu: Anne olmak baştan aşağı yürek olmakmış meğer........ Perş. Mart 04, 2010 4:37 pm | |
| Yüregimin kösesinde bir vicdan azabıyla büyütüyorum seni > Aksam eve geliyorum. > Kapida kirmizi saçlarla karşılıyorsun beni. > Sanki bin yildir görmemis gibi siki siki sariliyorsun bana Sevinç >çigliklari atiyorsun. > Aksam telasimiz baslamadan önce hep yaptigimiz gibi kucagima >aliyorum >seni,artik kucagima sigmasan da. > Oturup o günü konusuyoruz. > Bazen "okul harika geçti" bazen "çok kötü geçti" diyorsun. > Çok kötü geçen günlerde daha sıkı sariliyorum sana. Boynuna daha >fazla öpücükler konduruyorum. > Neselendiriyorum seni, gidikliyorum. > Ya da oturup okuldaki sorunu nasil çözecegimizi konusuyoruz. > Ama yüregimde bir vicdan azabi büyüyor. > Okuldaki sirt çantan olmak geliyor içimden. > "Cebine sigip o okula seninle gidebilsem" diyorum içimden. > Seni yetistirirken, seni bazen kendi basina halletmen gereken >islerle ve iliskilerle basbasa birakmam gerekmesinin üzüntüsü doluyor içime. > "Herseyine karisabilirim müdahale edebilirim ama arkadaslarinla >olan iliskine karisamam" diyorum. > Bir off çekiyorum. > Beraber sofra hazirliyoruz, peçeteleri bardaklari tuzlugu >yerlestirmek senin görevin. > Mutfaga gidip geliyoruz arada sohbetimiz devam ediyor. > Yemekte benim kulagim televizyondaki haberlerde ya da senin gözün >sevdigin gençlik dizinde. > Arada birbirimize öpücükler gönderiyoruz. > Masada durmadan konusuyoruz çünkü biz hiç susmuyoruz seninle. > Arada sen dalginken seni seyrediyorum. > Sana baktikça, yüzüne, gözlerine, dudaklarina, ekmegi koparan >minik parmaklarina. > vicdan azabim büyüyor. > Seni daha da fazla sevememenin acisi çöküyor yüregime. > Ama yüregim sadece bir yumruk kadar ve içinde sadece sen varsin. > Sofra kalkiyor, ödevler kontrol ediliyor, ertesi gün hangi dersler >var onu planlayip çantayi hazirliyoruz. > Yeni aldigim minik pembe desenli beyaz pijamalarini giyiyorsun. > Yumuşacıkmış, hani benim kadar yumuşakmış ya... İste bu sebeple o >en sevdigin pijamani giyiyorsun. > Yine kosup benim yatagima atliyorsun. > "Tamam, ama" diyorum "uyuduktan sonra seni yatagina tasiyacagim >haberin olsun" > Yanina uzaniyorum. > Baslarimiz yastikta birbirimize bakarak yatiyoruz. > Bazen içimden gelip dogdugun günden beri hemen hemen her gece sana >söyledigim ninniyi söylüyorum, senin için besteledigim. > "Çocugunun yasi kaç olursa olsun bir annenin çocuguna ninni >söyleme hakki baki kalmalidir" diyorum içimden. > Zaten ninnime bayiliyorsun, "bir daha söyle anne" diyorsun. > En çok da "sen benim yildizimsin" bölümünü seviyorsun. > Gözlerin kapaniyor, uykuya geçiyorsun. > Saçini düzeltiyorum, usulca egilip boynunu kokluyorum, >terlemeyesin diye üstünü hafifçe açiyorum. > Yüzündeki huzura bakiyorum. > Simdi sen uyu bebegim. > Rüyanda yildizlarla dolas. > Sen uyurken ben saçlarina yildizlar koyacagim. > Uyandiginda rüyalarin gerçek olsun diye... > Içimdeki vicdan azabi büyüyor. > Annelik sürekli vicdan acisi çekmekmiş: daha fazla sevememenin, >her an yaninda olamamanin, karnin agridiginda o agriyi senden alip >yokedememenin, büyüdügünde bir gün seni birakip gidecek olmamin acilari... > "Annelik hiç akil kari bir şey değilmiş" demiştim, yeni >doğduğunda." >Sürekli endişe ile yasamak insani hasta eder" diyordum. > Ama bu anne baba hastalığıymış meğer insani öldürmüyormuş. > İşe gelirken aklim sende, isten çıkarken özlemin içimde. > Hastaysan her yanım hasta, neşeliysen içim sıcak, ağlıyorsan içim >ıslak. > Sevgili kızım/oğlum > Kırmızı saçlım, > Kızılcığım. . > Seni sevecek sadece bir kalbim var, o da yumruğum kadar... > Ama annelik, bastan aşağı yürek olmakmış meğer... | |
|
hayriye03 Yeni Üye
Kayıt tarihi : 02/11/10 Mesaj Sayısı : 36 Teşekkür Edildi : 4 Puan : 52
| Konu: Geri: Anne olmak baştan aşağı yürek olmakmış meğer........ Paz Kas. 07, 2010 10:00 pm | |
| annelik işte böyle birşey en güzel anlatım anne olduğum için çok mutluyum herkese tattırsın bu duyguyu | |
|
ahsen58 Deneme Mod
Kayıt tarihi : 28/01/10 Mesaj Sayısı : 354 Teşekkür Edildi : 22 Puan : 497
| Konu: Geri: Anne olmak baştan aşağı yürek olmakmış meğer........ Ptsi Kas. 08, 2010 7:43 am | |
| evet allah herkese tattırsın çok güzel bir duygu | |
|