DeRYaLı GüNLeR
Forumumuzdan Faydalanmak icin Üye Olun.. (:

Üye olduktan sonra katilimci olun ki sizleri yakindan taniyalim, bunun icin kendinizi tanitmak ve paylasimci olmak yeterli olucaktir..

DeRYaLı GüNLeR Yönetimi.. (;

Hoşçakal
DeRYaLı GüNLeR
Forumumuzdan Faydalanmak icin Üye Olun.. (:

Üye olduktan sonra katilimci olun ki sizleri yakindan taniyalim, bunun icin kendinizi tanitmak ve paylasimci olmak yeterli olucaktir..

DeRYaLı GüNLeR Yönetimi.. (;

Hoşçakal
DeRYaLı GüNLeR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DeRYaLı GüNLeR

DeRYaLı GüNLeR Sitesine Hoşgeldiniz. Daha Fazlası için Üye Olun ...
 
AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yapMenü 13 Kayitol

 

 Menü 13

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
anemon
Amatör Üye
Amatör Üye
anemon


Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 18/10/09
Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 61
Teşekkür Edildi Teşekkür Edildi : 0
Puan Puan : 107

Menü 13 Empty
MesajKonu: Menü 13   Menü 13 EmptyPerş. Kas. 12, 2009 8:18 pm

MENÜ 13



ÇİPURA IZGARA




Malzemeler

4 çipura
4-6 domates
Yeşillik
1 limon
1 emek kaşığı sıvı yağ

Yapılışı


Çipuraları iyice yıkayın, ızgara telini sıvıyağla iyice yağlayın. Çipuraları ve dilimlediğiniz domatesleri önlü arkalı ızgarada pişirin.Balıkları, domates, yeşillik ve limonla servis yapın.
Afiyet olsun



DOMATES SALATASI




Malzemeler

3-4 adet sirik domates
2 orta bas sogan
3-4 adet sivri biber
1/2 demet maydanoz
3-4 adet taze nane yapragi
1/2 kahve fincani sirke
1 kahve fincani zeytinyagi
2 cay kasigi tuz

Yapılışı

Domatesleri once kaynar suya sonra soguk suya daldirip kabuklarini soyun.Yuvarlak dilimlere dograyip,cekirdeklerini cikartin.Uygun bir tabaga yerlestirin.
Soganlari piyaz sogani gibi dograyin,biraz tuzla hafifce ovun,kiyilmis maydanoz,nane,ve biberle karistirip domateslerin uzerine serpistirin.Uzerine tuz,sirke,ve zeytinyagi karisimli sosu gezdirin .Afiyet olsun.




FIRINDA TAHİN HELVA




Malzemeler

250 gr. sade tahin helva
1 kaşığı limon suyu

Yapılışı

Fırına girebilecek yayvan bir cam kabın içinde helvayı ezin limon suyunu ilava ederek ezin. 1 -2 parmak kalınlığına gelince önceden ısıtılmış fırında üzeri açık kahverengi olunca kabuk tutuncaya kadar pişirin. Soğutmadan servis yapin. Afiyet olsuN
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Menü 13
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Menü 17
» Menü 18
» Menü 19
» Menü 20
» Menü 7

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
DeRYaLı GüNLeR :: HANIM ELİ / KADINCA :: Deryalı Günler YeMeK Dünyası :: Akşama Ne Pişirsem-
Buraya geçin: