DeRYaLı GüNLeR
Forumumuzdan Faydalanmak icin Üye Olun.. (:

Üye olduktan sonra katilimci olun ki sizleri yakindan taniyalim, bunun icin kendinizi tanitmak ve paylasimci olmak yeterli olucaktir..

DeRYaLı GüNLeR Yönetimi.. (;

Hoşçakal
DeRYaLı GüNLeR
Forumumuzdan Faydalanmak icin Üye Olun.. (:

Üye olduktan sonra katilimci olun ki sizleri yakindan taniyalim, bunun icin kendinizi tanitmak ve paylasimci olmak yeterli olucaktir..

DeRYaLı GüNLeR Yönetimi.. (;

Hoşçakal
DeRYaLı GüNLeR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DeRYaLı GüNLeR

DeRYaLı GüNLeR Sitesine Hoşgeldiniz. Daha Fazlası için Üye Olun ...
 
AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yapBROWNİE TARİFİ, BROVNİ TARİFİ Kayitol

 

 BROWNİE TARİFİ, BROVNİ TARİFİ

Aşağa gitmek 
2 posters
YazarMesaj
Admin
Forum Sorumlusu
Forum Sorumlusu
Admin


Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 27/05/09
Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 996
Teşekkür Edildi Teşekkür Edildi : 196
Puan Puan : 2558

BROWNİE TARİFİ, BROVNİ TARİFİ Empty
MesajKonu: BROWNİE TARİFİ, BROVNİ TARİFİ   BROWNİE TARİFİ, BROVNİ TARİFİ EmptyÇarş. Kas. 04, 2009 7:15 pm

BROWNİE TARİFİ, BROVNİ TARİFİ 3730175590_abf4cfd9e7
Bu aralar favori tarifim, yiyen herkes çok beğeniyor hem yapması çok kolay, hem de yemesi çok zevkli bir tarif. Tarifi portakal ağacından aldım. Denemenizi tavsiye ederim. Afiyet olsun.
Browni için malzemeler…

  • 1 su bardağı eritilmiş margarin
  • 1,5 su bardağı toz şeker
  • 2 paket kaşığı vanilya
  • 4 yumurta
  • 1 su bardağı un
  • 2-3 yemek kaşığı kakao
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 kaşığı tuz
  • 1 su bardağı dövülmüş ceviz

Browni yapılışı :

  1. Fırını 175C’ye getirin. 23-24 cm lik kek kalıbını yağlayın.
  2. Yağ, şeker ve vanilyayı çırpın. Yumurtaları teker teker ekleyip iyice karıştırın. Un, kakao, kabartma tozu ve tuzu ayrı bir yerde karıştırın. Yavaş yavaş yumurtalı karışıma ilave edip karışımın özleşmesini sağlayın. Fındıkları ilave edip karışımı kalıba dökün.
  3. Fırında 20-25 dakika pişirin. (ben 25 dakikadan sonra 150C’ye alıp çok az bir süre daha -kürdan temiz çıkana kadar- pişirdim.) Kalıptan çıkarmadan telin üzerinde tamamen soğutun. Soğuyunca servis tabağına alın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
piko1
Yardımcı Admin

Yardımcı Admin
piko1


Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 09/10/09
Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 1185
Teşekkür Edildi Teşekkür Edildi : 77
Puan Puan : 1479

BROWNİE TARİFİ, BROVNİ TARİFİ Empty
MesajKonu: Geri: BROWNİE TARİFİ, BROVNİ TARİFİ   BROWNİE TARİFİ, BROVNİ TARİFİ EmptyÇarş. Kas. 04, 2009 7:31 pm

BROWNİE TARİFİ, BROVNİ TARİFİ 850311
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
BROWNİE TARİFİ, BROVNİ TARİFİ
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» ahsen 58den ıslak kek brovni
» Ağlayan Kek tarifi
» Kalburabastı Tarifi
» mantı tarifi
» 3 Renk Yaş Pasta Tarifi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
DeRYaLı GüNLeR :: HANIM ELİ / KADINCA :: Deryalı Günler YeMeK Dünyası :: Tatlılar-
Buraya geçin: