DeRYaLı GüNLeR
Forumumuzdan Faydalanmak icin Üye Olun.. (:

Üye olduktan sonra katilimci olun ki sizleri yakindan taniyalim, bunun icin kendinizi tanitmak ve paylasimci olmak yeterli olucaktir..

DeRYaLı GüNLeR Yönetimi.. (;

Hoşçakal
DeRYaLı GüNLeR
Forumumuzdan Faydalanmak icin Üye Olun.. (:

Üye olduktan sonra katilimci olun ki sizleri yakindan taniyalim, bunun icin kendinizi tanitmak ve paylasimci olmak yeterli olucaktir..

DeRYaLı GüNLeR Yönetimi.. (;

Hoşçakal
DeRYaLı GüNLeR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DeRYaLı GüNLeR

DeRYaLı GüNLeR Sitesine Hoşgeldiniz. Daha Fazlası için Üye Olun ...
 
AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yapHAŞHAŞLI SİMİT.. Kayitol

 

 HAŞHAŞLI SİMİT..

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
adige
Amatör Üye
Amatör Üye
adige


Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 19/10/09
Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 87
Teşekkür Edildi Teşekkür Edildi : 9
Puan Puan : 175

HAŞHAŞLI SİMİT.. Empty
MesajKonu: HAŞHAŞLI SİMİT..   HAŞHAŞLI SİMİT.. EmptySalı Ekim 20, 2009 9:20 am

Malzemeler:


1/2 paket yumuşamış margarin
1 çorba kaşığı svıyağ
3-4 yemek kaşığı toz şeker
çok az tuz


1 paket kabartma tozu
alabildiğince un
Haşhaş
2 yumurta
Yapılışı:


Haşhaş ile birlikte 1 yumurtanın ayıralım. Diğer malzemeleri teker, teker katıp yumuşak bir hamur elde edelim. Küçük parçalar halinde alıp simit şekli verelim. Üzerine yumurtanın sarısını sürüp, haşhaşa bulayalım. Yağlanmış tepsiye dizip 175 derece fırında pişirelim


ALINTI...
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
HAŞHAŞLI SİMİT..
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» *** CEVİZLİ-HAŞHAŞLI AÇMA ***

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
DeRYaLı GüNLeR :: HANIM ELİ / KADINCA :: Deryalı Günler YeMeK Dünyası :: Hamur işleri-
Buraya geçin: