DeRYaLı GüNLeR
Forumumuzdan Faydalanmak icin Üye Olun.. (:

Üye olduktan sonra katilimci olun ki sizleri yakindan taniyalim, bunun icin kendinizi tanitmak ve paylasimci olmak yeterli olucaktir..

DeRYaLı GüNLeR Yönetimi.. (;

Hoşçakal
DeRYaLı GüNLeR
Forumumuzdan Faydalanmak icin Üye Olun.. (:

Üye olduktan sonra katilimci olun ki sizleri yakindan taniyalim, bunun icin kendinizi tanitmak ve paylasimci olmak yeterli olucaktir..

DeRYaLı GüNLeR Yönetimi.. (;

Hoşçakal
DeRYaLı GüNLeR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DeRYaLı GüNLeR

DeRYaLı GüNLeR Sitesine Hoşgeldiniz. Daha Fazlası için Üye Olun ...
 
AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yapAÇMA Kayitol

 

 AÇMA

Aşağa gitmek 
3 posters
YazarMesaj
yağmur
Süper üye
Süper üye
yağmur


Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 19/11/09
Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 2175
Teşekkür Edildi Teşekkür Edildi : 147
Puan Puan : 4535

AÇMA Empty
MesajKonu: AÇMA   AÇMA EmptyPtsi Ara. 28, 2009 4:42 pm

AÇMA S4031985os4
Malzemeler
1 su bardağı süt
1 su bardağı ılık su
50 gram yumuşak margarin
1 yumurta (beyazı hamura sarısı üzerine)
1 paket yaş maya
Tuz, şeker
Yumuşak bir hamur yoğurulur. Puğaça bezeleri gibi beze alınır ve yuvarlak açılır. Açılan hamurun üzerine tahin sürülür. İsterseniz arasına ceviz koyabilirsiniz. Rulo yapılılarak biraz kıvrıldıktan sonra simit şekli verilir. Aralıklı olarak tepsiye dizilir ve yumurtası sürüldükten sonra 1 saat tepside bekletildikten sonra ısıtılmış fında 200 derecede pişirilir.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
yubame
Kadıncamoderatör

Kadıncamoderatör
yubame


Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 20/11/09
Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 280
Teşekkür Edildi Teşekkür Edildi : 47
Puan Puan : 375

AÇMA Empty
MesajKonu: Geri: AÇMA   AÇMA EmptyPtsi Ara. 28, 2009 5:05 pm

of of süper görüküyo ellerine sağlık bunu en kısa zamanda yapıcam
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
yağmur
Süper üye
Süper üye
yağmur


Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 19/11/09
Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 2175
Teşekkür Edildi Teşekkür Edildi : 147
Puan Puan : 4535

AÇMA Empty
MesajKonu: Geri: AÇMA   AÇMA EmptyPtsi Ara. 28, 2009 5:09 pm

AÇMA 293785 AÇMA 696685 AÇMA 129114
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Amine
Amatör Üye
Amatör Üye
Amine


Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 11/10/09
Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 419
Teşekkür Edildi Teşekkür Edildi : 25
Puan Puan : 578

AÇMA Empty
MesajKonu: Geri: AÇMA   AÇMA EmptySalı Ara. 29, 2009 5:28 pm

ben göbişimi eritmeye çalıştıkça siz böyle leziz tarifleri eklemeye çalışın olmuyo ama AÇMA 22786 yağmurcum senin marifetinmi açmalar ellerine emeğine sağlık
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
yağmur
Süper üye
Süper üye
yağmur


Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 19/11/09
Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 2175
Teşekkür Edildi Teşekkür Edildi : 147
Puan Puan : 4535

AÇMA Empty
MesajKonu: Geri: AÇMA   AÇMA EmptySalı Ara. 29, 2009 5:37 pm

benim marifetim değil ama bende yapıyorum aynısını AÇMA 129114 AÇMA 696685
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
AÇMA
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» *** CEVİZLİ-HAŞHAŞLI AÇMA ***
» Değişik ilik açma şekilleri..

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
DeRYaLı GüNLeR :: HANIM ELİ / KADINCA :: Deryalı Günler YeMeK Dünyası :: Hamur işleri-
Buraya geçin: