DeRYaLı GüNLeR
Forumumuzdan Faydalanmak icin Üye Olun.. (:

Üye olduktan sonra katilimci olun ki sizleri yakindan taniyalim, bunun icin kendinizi tanitmak ve paylasimci olmak yeterli olucaktir..

DeRYaLı GüNLeR Yönetimi.. (;

Hoşçakal
DeRYaLı GüNLeR
Forumumuzdan Faydalanmak icin Üye Olun.. (:

Üye olduktan sonra katilimci olun ki sizleri yakindan taniyalim, bunun icin kendinizi tanitmak ve paylasimci olmak yeterli olucaktir..

DeRYaLı GüNLeR Yönetimi.. (;

Hoşçakal
DeRYaLı GüNLeR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DeRYaLı GüNLeR

DeRYaLı GüNLeR Sitesine Hoşgeldiniz. Daha Fazlası için Üye Olun ...
 
AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yapPaçanga Böreği ve Karlı Sabah... Kayitol

 

 Paçanga Böreği ve Karlı Sabah...

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
yağmur
Süper üye
Süper üye
yağmur


Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 19/11/09
Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 2175
Teşekkür Edildi Teşekkür Edildi : 147
Puan Puan : 4535

Paçanga Böreği ve Karlı Sabah... Empty
MesajKonu: Paçanga Böreği ve Karlı Sabah...   Paçanga Böreği ve Karlı Sabah... EmptyPtsi Ara. 28, 2009 12:14 pm


Paçanga Böreği ve Karlı Sabah... 6a00d8341c913e53ef010536ab7f14970b-400wi

Aslında bu tarifi etkinlik için yaptım. Fakat etkinlikten önce yapmama rağmen yayınlama fırsatım olmadı. Çok basit. Aslında bazılarına göre tarife bile gerek olmaya bilir. Hatta içindeki malzemeleri siz damak zevkine göre değiştirebilirsiniz. Ben içine çocuklar yemediği için biber koymadım.

Malzemeler:

  • 2 adet yufka
  • 100-150 gr pastırma (doğranmış)
  • 1 su bardağı kaşar rendesi
  • 1 adet domates


Kızartmak için: mısır özü yağı

Yapılışı:

  1. Yufkalar üst üste serilir ve 8’e bölünür. Toplamda 16 adet parça olur.
  2. Domatesleri de 16 dilime kesin. (önce 2 ye sonra 8 e)
  3. Yufkaların kıyısına önce biraz pastırma 1 dilim domates birazda kaşar koyun ,Paçanga Böreği ve Karlı Sabah... 6a00d8341c913e53ef010536b4529d970c-400wi kenarlarını içindekiler dökülmemesi için içeri katlayın. Paçanga Böreği ve Karlı Sabah... 6a00d8341c913e53ef010536ab7f8f970b-400wi Sonrada kıyıdan ucuna doğru geniş ce dikdörtgen olaak şekilde katlayın.
  4. Geri kalan yufkalara da aynı işlemi uygulayın.
  5. Yağda kızartılan börekleri kağıt peçete üzerine alın. Sıcak olarak servis yapın.

Afiyet olsun.

Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Paçanga Böreği ve Karlı Sabah...
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Paçanga böreği
» Bayat Ekmek Böreği
» Tavuklu Zarf Böreği
» ÇİN BÖREĞİ
» İRMİK BÖREĞİ

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
DeRYaLı GüNLeR :: HANIM ELİ / KADINCA :: Deryalı Günler YeMeK Dünyası :: Hamur işleri-
Buraya geçin: