DeRYaLı GüNLeR DeRYaLı GüNLeR Sitesine Hoşgeldiniz. Daha Fazlası için Üye Olun ... |
|
| yılbaşı geliyor | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
yubame Kadıncamoderatör
Kayıt tarihi : 20/11/09 Mesaj Sayısı : 280 Teşekkür Edildi : 47 Puan : 375
| Konu: yılbaşı geliyor Perş. Ara. 24, 2009 10:34 pm | |
| malum arkadaşlar yılbaşı yaklaşyor adet olmuşturki yeni yılda sevdiklerimize minikte olsa hediyeler alırız szler düşünüp karar verdinizmi?ne hediye alacağınıza isterseniz burda bizimle paylaşın hemm bizlere fikir olmuş olur hemde paylaşmış oluruz. ben eşime tabaka almayı düşünüyorum oğluma iise daha karar vermedim.şididen herkeze kolay gelsin.. | |
| | | sebil Amatör Üye
Kayıt tarihi : 17/11/09 Mesaj Sayısı : 404 Teşekkür Edildi : 48 Puan : 641
| Konu: Geri: yılbaşı geliyor C.tesi Ara. 26, 2009 3:18 pm | |
| bizim evde pek yeniyılda hediye alma adeti yoktur ,bazan çocuklara küçük süpriz bişyler alırsak o olur , fazla üstünde durmayız yeniyılın hı bide yeni yıl bizim evde çok sıkıcı geçer ,bütün normal akşamlardan daha sıkıcı ,niyeki acaba anlamadımm | |
| | | NEŞELİ Azimli üye
Kayıt tarihi : 16/11/09 Mesaj Sayısı : 722 Teşekkür Edildi : 38 Puan : 1045
| Konu: Geri: yılbaşı geliyor C.tesi Ara. 26, 2009 8:00 pm | |
| bizde hediyeleşmeyiz kutlamayız bile ama bu yıl eşimin dayısı davet etmiş oraya gitcez bakalım | |
| | | şerife06 Amatör Üye
Kayıt tarihi : 12/12/09 Mesaj Sayısı : 271 Teşekkür Edildi : 50 Puan : 392
| Konu: Geri: yılbaşı geliyor C.tesi Ara. 26, 2009 9:20 pm | |
| ailecek otururuz........farklı bişiler olmaz......yinede hazırlık yapılır........ | |
| | | yubame Kadıncamoderatör
| Konu: Geri: yılbaşı geliyor C.tesi Ara. 26, 2009 10:37 pm | |
| aslında bi çok evde sıkıcı geçer ama bazen böyle özel günlerde eylece minik hediyeler insanı mutlu ediyor.... | |
| Konu: Geri: yılbaşı geliyor Ptsi Ara. 28, 2009 12:36 am | |
| kimse hediye almıyacak heralde heyy millet nerde niye yamıyoo yaaa | |
| | | ADMİNE Forum Sorumlusu
Kayıt tarihi : 13/10/09 Mesaj Sayısı : 1767 Teşekkür Edildi : 580 Puan : 3484
| Konu: Geri: yılbaşı geliyor Ptsi Ara. 28, 2009 1:59 pm | |
| Bizim yılbaşı akşamlarımız eğlenceli geçer açıkcası...Neden buradaki arkadaşların sıradan yada sıkıcı geçtiğini anlamış değilim... Bu yıl büyük oğluma istediği boya kalemleri ile şapka,atkı, eldiven takımı aldım...Küçüklüğe pille çalışan bir çalan araba aldım...Eşime daha almadım çünkü karar veremedim...Aklımda onun beğendiği bir saat var onu alabilirim diye düşünüyorum bakalım artık... | |
| Konu: Geri: yılbaşı geliyor Ptsi Ara. 28, 2009 11:46 pm | |
| - HasretimSana demiş ki:
- Bizim yılbaşı akşamlarımız eğlenceli geçer açıkcası...Neden buradaki arkadaşların sıradan yada sıkıcı geçtiğini anlamış değilim...
Bu yıl büyük oğluma istediği boya kalemleri ile şapka,atkı, eldiven takımı aldım...Küçüklüğe pille çalışan bir çalan araba aldım...Eşime daha almadım çünkü karar veremedim...Aklımda onun beğendiği bir saat var onu alabilirim diye düşünüyorum bakalım artık... vallaha hasretim bende eşime ne alacağımı bulamadım hala düşünüyorum... | |
| | | | yılbaşı geliyor | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|