DeRYaLı GüNLeR
Forumumuzdan Faydalanmak icin Üye Olun.. (:

Üye olduktan sonra katilimci olun ki sizleri yakindan taniyalim, bunun icin kendinizi tanitmak ve paylasimci olmak yeterli olucaktir..

DeRYaLı GüNLeR Yönetimi.. (;

Hoşçakal
DeRYaLı GüNLeR
Forumumuzdan Faydalanmak icin Üye Olun.. (:

Üye olduktan sonra katilimci olun ki sizleri yakindan taniyalim, bunun icin kendinizi tanitmak ve paylasimci olmak yeterli olucaktir..

DeRYaLı GüNLeR Yönetimi.. (;

Hoşçakal
DeRYaLı GüNLeR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DeRYaLı GüNLeR

DeRYaLı GüNLeR Sitesine Hoşgeldiniz. Daha Fazlası için Üye Olun ...

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yapbolokculu bayanları tebrik ediyorum Kayitol

bolokculu bayanları tebrik ediyorum

3 posters
YazarMesaj
piko1
Yardımcı Admin

Yardımcı Admin
piko1

Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 09/10/09
Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 1185
Teşekkür Edildi Teşekkür Edildi : 77
Puan Puan : 1479

bolokculu bayanları tebrik ediyorum Empty
MesajKonu: bolokculu bayanları tebrik ediyorum   bolokculu bayanları tebrik ediyorum EmptyÇarş. Ekim 21, 2009 12:47 pm

bakıyorum üyelere genelde çoğunluk bolokcuda buloğu olan bayanlar ama malesf çoğu 0 mesajda bolokculu bayanları tebrik ediyorum 152355 Birde bolokculu bayanlar konulara katılsalar inanın bu site koşar lütfen bayanlar üye olup gitmiyelim burada paylaşım yapalım aslında biz bolkculu bayanların arayıpta bulamadığı bir yer burası bolokculu bayanları tebrik ediyorum 419412 paylaşım yaparsak birbirimizi çok iyi tanıyacağımıza inanıyorum lütfen bayanlar üye olup gitmeyelim paylaşalım bolokculu bayanları tebrik ediyorum 354894
ADMİNE
Forum Sorumlusu
Forum Sorumlusu
ADMİNE

Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 13/10/09
Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 1767
Teşekkür Edildi Teşekkür Edildi : 580
Puan Puan : 3484

MesajKonu: Geri: bolokculu bayanları tebrik ediyorum   bolokculu bayanları tebrik ediyorum EmptyÇarş. Ekim 21, 2009 3:28 pm

Piko1 arkadaşıma katılıyorum...Ne kadar çok paylaşım yaparsak o kadar çok iyi verim alırız...
lila3535
Yeni Üye
Yeni Üye
lila3535

Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 21/10/09
Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 10
Teşekkür Edildi Teşekkür Edildi : 0
Puan Puan : 11

MesajKonu: Geri: bolokculu bayanları tebrik ediyorum   bolokculu bayanları tebrik ediyorum EmptyPerş. Ekim 22, 2009 8:46 pm

evet benimde blogum var ama yeni dogum yaptıgım için bir süre ilgilenemdim şimdi kızım 10 aylık oldu ve tekrar dönüş yaptım bloguma umarım yaptıgım işlerimi paylaşıcam sizlerle
ADMİNE
Forum Sorumlusu
Forum Sorumlusu
ADMİNE

MesajKonu: Geri: bolokculu bayanları tebrik ediyorum   bolokculu bayanları tebrik ediyorum EmptyPerş. Ekim 22, 2009 10:49 pm

lila3535 demiş ki:
evet benimde blogum var ama yeni dogum yaptıgım için bir süre ilgilenemdim şimdi kızım 10 aylık oldu ve tekrar dönüş yaptım bloguma umarım yaptıgım işlerimi paylaşıcam sizlerle

Canım benimde bebeğim var sadece seninkinden 5 ay kadar büyük...

Paylaşımlarımız ne kadar çok olursa o kadar çok büyürüz...İnşallah bütün üye bayan arkadaşlarımızla hedefimize ulaşacağız...
piko1
Yardımcı Admin

Yardımcı Admin
piko1

Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 09/10/09
Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 1185
Teşekkür Edildi Teşekkür Edildi : 77
Puan Puan : 1479

MesajKonu: Geri: bolokculu bayanları tebrik ediyorum   bolokculu bayanları tebrik ediyorum EmptyPerş. Ekim 22, 2009 11:04 pm

Ne güzel burada geneç anneler var bolokculu bayanları tebrik ediyorum 554106
lila3535
Yeni Üye
Yeni Üye
lila3535

Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 21/10/09
Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 10
Teşekkür Edildi Teşekkür Edildi : 0
Puan Puan : 11

MesajKonu: Geri: bolokculu bayanları tebrik ediyorum   bolokculu bayanları tebrik ediyorum EmptyCuma Ekim 23, 2009 8:14 am

teşekkürlerr canımmm bolokculu bayanları tebrik ediyorum 554106
ADMİNE
Forum Sorumlusu
Forum Sorumlusu
ADMİNE

MesajKonu: Geri: bolokculu bayanları tebrik ediyorum   bolokculu bayanları tebrik ediyorum EmptyCuma Ekim 23, 2009 10:33 am

Genç annelerin burada olması yada genç olması farketmez annelerin burada olması bizlere daha çok avantajlar sağlayacağını düşünüyorum...Çocuklarımızla ilgili bilmediklerimizi,yada onlarla ilgili kararlar alırken birbirlerimizin düşüncelerinide alarak hareket edebilmemiz bizlere çok avantajlar sağlayacağınız düşünerekten mutlu oluyorum...

bolokculu bayanları tebrik ediyorum
1 sayfadaki 1 sayfası