DeRYaLı GüNLeR
Forumumuzdan Faydalanmak icin Üye Olun.. (:

Üye olduktan sonra katilimci olun ki sizleri yakindan taniyalim, bunun icin kendinizi tanitmak ve paylasimci olmak yeterli olucaktir..

DeRYaLı GüNLeR Yönetimi.. (;

Hoşçakal
DeRYaLı GüNLeR
Forumumuzdan Faydalanmak icin Üye Olun.. (:

Üye olduktan sonra katilimci olun ki sizleri yakindan taniyalim, bunun icin kendinizi tanitmak ve paylasimci olmak yeterli olucaktir..

DeRYaLı GüNLeR Yönetimi.. (;

Hoşçakal
DeRYaLı GüNLeR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DeRYaLı GüNLeR

DeRYaLı GüNLeR Sitesine Hoşgeldiniz. Daha Fazlası için Üye Olun ...
 
AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yaptavada hamsi Kayitol

 

 tavada hamsi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
ahsen58
Deneme Mod
Deneme Mod
ahsen58


Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 28/01/10
Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 354
Teşekkür Edildi Teşekkür Edildi : 22
Puan Puan : 497

tavada hamsi Empty
MesajKonu: tavada hamsi   tavada hamsi EmptyÇarş. Ekim 27, 2010 7:45 pm

tavada hamsi Pic_0024__small_

tavada hamsi Pic_0028__small_

Balık tavasına mısır ununa bulanmış hamsiler düzgün bir şekilde sıralanır.Üzerine bir miktar sıvı yağ eklenir.Bu sefer başka tavada kızdırıp koydum ki balıklar yağı çok çekmesin.daha sonra tavanın kapağı yardımıyla yağ süzülür ve ters çevrilir.Diğer taraf da pişirildikten sonra yanında bol salata ve rokayla servis edilir Afiyeet olsun.......
alıntı
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
tavada hamsi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
DeRYaLı GüNLeR :: HANIM ELİ / KADINCA :: Deryalı Günler YeMeK Dünyası :: Balıklar-
Buraya geçin: