Admin Forum Sorumlusu
Kayıt tarihi : 27/05/09 Mesaj Sayısı : 996 Teşekkür Edildi : 196 Puan : 2558
| Konu: Ahsen58 Hanımla Yapmış Olduğumuz Röportajımız Ptsi Ekim 18, 2010 2:14 pm | |
| Anlık ileti konuşması sırasında hiçbir zaman parolanızı veya kredi kartı numaranızı vermeyin. Deryali Günler Forum Röportajı [Admin]: Selamlar öncelikle ahsen Nasılsın ? ahse58: iyiyim çok teşekkürle ahse58: sen nasılsın Deryali Günler Forum Röportajı [Admin]: iyi olmana sevindim.sağol bende iyiyim Deryali Günler Forum Röportajı [Admin]: biraz bize kendinden bahsedermisin ? ahse58: tabiki ahse58: ben 28 yaşındayım ahse58: evliyim 3 tane çocuğum var ahse58: yeterli olurmu bu kadar Deryali Günler Forum Röportajı [Admin]: birazda nerde oturuyorsunuz bulundugunuz yerı anlatırmısınız Deryali Günler Forum Röportajı [Admin]: yani nasıl bır yerde eviniz. Bahçelimi dogal mı Deryali Günler Forum Röportajı [Admin]: efendım yoksa merkeze yakınmısınız ahse58: ben sivas ta oturuyorum ahse58: evim bahçeli ahse58: merkeze biraz uzak Deryali Günler Forum Röportajı [Admin]: güzel Deryali Günler Forum Röportajı [Admin]: cocuklarınızın yaşları kaç ahse58: büyük oğlum 12 kızım 6 ahse58: küçük oğlumda 2 aylık Deryali Günler Forum Röportajı [Admin]: Bağışlasın İnşallah ahse58: amin Deryali Günler Forum Röportajı [Admin]: Sitemizde Bliyormusun Bilmıyorum ama erkek Üye Almıyoruz ahse58: evet çok güzel erkek üye olmaması Deryali Günler Forum Röportajı [Admin]: Kımısıne göre ayrımcılık, kımıne göre cok guzel kımısıne göre de fark etmez sen bu konuda ne dusunuyorsun ahse58: bence iyi erkek olmaması Deryali Günler Forum Röportajı [Admin]: Peki sitemizi sıze kım önerdi yani nasıl ulastın ? ahse58: bane eltim önerdi Deryali Günler Forum Röportajı [Admin]: Sitemize üye mi Eltin ? ahse58: evet Deryali Günler Forum Röportajı [Admin]: Peki bize anlatırmısın Nasıl oldu yani ne dedin nasıl sitemize Konu geldi ? ahse58: biraz açıklarmısın sorunu anlamadım Deryali Günler Forum Röportajı [Admin]: yani eltin ne dedi bizi önerirken yada sen örgü falan mı arıyorum dedin ? ahse58: eltim çok güzel bir forum buldum dedi ahse58: senide üye yapalım ahse58: bende tamam dedim Deryali Günler Forum Röportajı [Admin]: Pekı bıze suan Sitemiz İle ilgili görüşlerini alabilir miyiz ? Yani ssitemize Tümüyle nasıl buluyorsun ? ahse58: siteniz çok güzel her istediğim konuyu bulabiliyorum Deryali Günler Forum Röportajı [Admin]: Peki bizi önerirmisiniz Başka arkadaşlarınıza ? ahse58: evet öneriyorum Deryali Günler Forum Röportajı [Admin]: Peki en son ne şekilde önerdiniz ahse58: forumunuzun içeriğini anlattım Deryali Günler Forum Röportajı [Admin]: Peki Röportajımıza Son vermeden Önce Rabbim sizleri Evlatlarınıza, Çoçularınızı Ve eşinizide sizlere Bağışlayıp Bir Ömür Boyu sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler yarınlar dileriz... ahse58: amin çok teşekkür ederim Deryali Günler Forum Röportajı [Admin]: Sitemiz Hakkında Son görüşlerinizi Alarak Röportajımıza Son verelim ... ahse58: sitenizi çok beğeniyorum inşallah kalıcı olur uzun yıllar Deryali Günler Forum Röportajı [Admin]: Sağolun Bizlere zaman ayırdığınız İçin Teşekkürler ... ahse58: ben size teşekkür ederim ahse58: siz bana zaman ayırdınız Deryali Günler Forum Röportajı [Admin]: Teşekürler iyi günler ahse58: iyi günler sizede
En son Admin tarafından Ptsi Ekim 18, 2010 2:18 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
ahsen58 Deneme Mod
Kayıt tarihi : 28/01/10 Mesaj Sayısı : 354 Teşekkür Edildi : 22 Puan : 497
| Konu: Geri: Ahsen58 Hanımla Yapmış Olduğumuz Röportajımız Ptsi Ekim 18, 2010 2:17 pm | |
| | |
|
piko1 Yardımcı Admin
Kayıt tarihi : 09/10/09 Mesaj Sayısı : 1185 Teşekkür Edildi : 77 Puan : 1479
| Konu: Geri: Ahsen58 Hanımla Yapmış Olduğumuz Röportajımız Ptsi Ekim 18, 2010 6:05 pm | |
| çok güzel olmuş Röportaj uzun zamandan bu yana olmuyordu | |
|
ADMİNE Forum Sorumlusu
Kayıt tarihi : 13/10/09 Mesaj Sayısı : 1767 Teşekkür Edildi : 580 Puan : 3484
| Konu: Geri: Ahsen58 Hanımla Yapmış Olduğumuz Röportajımız Salı Ekim 19, 2010 7:35 pm | |
| Uzun zamandır böyle keyifli bir röportaj olmamıştı bu iyi geldi.süpersiniz | |
|
rayye Deneme Mod
Kayıt tarihi : 13/10/10 Mesaj Sayısı : 189 Teşekkür Edildi : 17 Puan : 354
| Konu: Geri: Ahsen58 Hanımla Yapmış Olduğumuz Röportajımız C.tesi Ekim 23, 2010 7:58 am | |
| ahsen58 bize sivasıda anlatırsın artık , merak ettim sivası.resimlerini çek de burdan görelim. | |
|
ahsen58 Deneme Mod
Kayıt tarihi : 28/01/10 Mesaj Sayısı : 354 Teşekkür Edildi : 22 Puan : 497
| Konu: Geri: Ahsen58 Hanımla Yapmış Olduğumuz Röportajımız C.tesi Ekim 23, 2010 9:29 am | |
| canım resimlerini sivasın yayınladım hangi illerde yaşıyorsunuz köşesine görürsün | |
|