ADMİNE Forum Sorumlusu
Kayıt tarihi : 13/10/09 Mesaj Sayısı : 1767 Teşekkür Edildi : 580 Puan : 3484
| Konu: Halinizden şikayet ederken bu resimleri düşünün.... C.tesi Şub. 13, 2010 10:04 pm | |
| | |
|
ADMİNE Forum Sorumlusu
| Konu: Geri: Halinizden şikayet ederken bu resimleri düşünün.... C.tesi Şub. 13, 2010 10:12 pm | |
| Halimize şükretmemiz lazım.. Şu bir gerçekki o insanlara buradanda destek verebiliriz..Hepberaber aç insanlarımıza destek verelim..Deryaligunler Forum yetkilileri olarak bu konuya duyarsız kalmadığımız gibi siz değerli üyelerimizinde duyarsız kalmayacağınızı ümit ediyorum...Unutmayın orada aç yatan o insanlar bizim insanımız..O çocuklar bizim çocuğumuz..Desteklerinizi esirgemeyiniz.
BİNLERCE İNSAN,AÇLIK YADA SUSUZLUKTAN ÖLÜYOR.GELİN HEP BERABER BU KAMPANYAYI TÜM TÜRKİYE'YE YAYALIM.İNSANLAR SIRF BİRİLERİNİN İSRAFI YÜZÜNDEN ÖLMESİN.TÜM ÜYELERİMİZİ BU KAMPANYAYA DUYARLI OLMAYA ÇAĞIRIYORUM.KAMPANYAYI İNTERNET,KİŞİSEL CABALAR VE DAHA BİRÇOK YÖNTEMLE TÜM TÜRKİYE'YE YAYILMASINI İSTİYORUM.DURMAYIN.SİZ BUNU OKURKEN BİLE BİR ÇOK İNSAN AÇLIK YADA SEFALETTEN ÖLDÜ.HİÇMİ TÜYLERİNİZ DİKEN DİKEN OLMADI. EVET,NE YAZIKKİ DOĞRU. SEN HİÇ AÇLIK ÇEKTİNMİ,HİÇ SUSUZ KALDINMI?SEFALET ÇEKTİNMİ?HADİ HEPBERABER BU KAMPANYAYA KATILALIM.HİÇBİR ÜRÜNÜ İSRAF ETMEYELİM.SİZ İSRAFTAN KAÇINDIĞINIZ HER AN BİR İNSAN AÇLIKTAN ÖLMEKTEN KURTULABİLİR. UNUTMAYIN BİZ İNSANIZ..İNSANCA YAŞAMAK HER İNSANIN HAKKI..
İSRAFDAN KAÇININ..İNSANLAR AÇLIKTAN ÖLMESİN.
TIKLAYIN
| |
|
ADMİNE Forum Sorumlusu
| Konu: Geri: Halinizden şikayet ederken bu resimleri düşünün.... C.tesi Şub. 13, 2010 10:27 pm | |
| Orada Göreceğiniz Sarı Düğmeye Tıklayın.Dünyanın Herhangi bir Yerinde Aç Bir insan Yiyecek Alıyor Size Hiçbir Maliyeti Yok, Yiyeceğin Parası Reklam Logolarını Görmeniz ile Reklam Yapan Sponsorlar Tarafından Ödeniyor.. Tüm Yapacağınız Bu Siteye Girmek ve Yiyecek Bağışla (Help Feed The Hungry) Düğmesine TIKLAMAK. Bir Saniye Sürüyor, Günde Sadece Bir Kere Bağışta Bulunabiliyorsunuz..
| |
|
ahsen58 Deneme Mod
Kayıt tarihi : 28/01/10 Mesaj Sayısı : 354 Teşekkür Edildi : 22 Puan : 497
| Konu: Geri: Halinizden şikayet ederken bu resimleri düşünün.... Cuma Ekim 15, 2010 3:52 pm | |
| çok şükür halimize bu resimleri görünce çok üzüldüm rabbim yardımcıları olsun | |
|