şerife06 Amatör Üye
Kayıt tarihi : 12/12/09 Mesaj Sayısı : 271 Teşekkür Edildi : 50 Puan : 392
| Konu: iyimser olun önce kendinize söz verin......... Paz Ara. 13, 2009 7:42 pm | |
| Aklımın dinginliğini hiçbir şeyin bozmasına izin vermeyecek kadar güçlü olmaya,
Karşılaştığım herkesle sağlık, mutluluk ve başarıdan söz etmeye,
Tüm arkadaşlarımın kendilerini değerli hissetmelerini sağlamaya,
Her şeyin aydınlık yüzüne bakmaya ve iyimserliğimin gerçeğe dönüşmesine çabalamaya,
Yalnız en iyiyi düşünmeye, yalnız en iyi için çalışmaya ve en iyiyi beklemeye,
Başkalarının başarısından kendiminki kadar coşku duymaya,
Geçmişin yanlışlarını unutmaya ve gelecekte daha büyük başarılara ulaşmak için var gücümle çalışmaya,
Her zaman neşeli bir yüz ifadesine sahip olup, selamladığım her canlı varlığa gülümsemeye,
Kendimi geliştirmeye, başkalarını eleştirmeye zaman bırakmayacak kadar çok zaman vermeye,
Kaygılanmayacak kadar yüreğim geniş, kızgınlığa kapılmayacak kadar yüce, bozguna uğramayacak kadar güçlü ve üzüntüye kapılmayacak kadar mutlu olmaya
KENDİME SÖZ VERİYORUM! | |
|
ada Yeni Üye
Kayıt tarihi : 14/12/09 Mesaj Sayısı : 29 Teşekkür Edildi : 14 Puan : 52
| Konu: Geri: iyimser olun önce kendinize söz verin......... Ptsi Ara. 14, 2009 11:13 pm | |
| İşte o zaman ne istiyorsun iş bitmiştir ve hayat güzeldir | |
|
şerife06 Amatör Üye
Kayıt tarihi : 12/12/09 Mesaj Sayısı : 271 Teşekkür Edildi : 50 Puan : 392
| Konu: Geri: iyimser olun önce kendinize söz verin......... Ptsi Ara. 14, 2009 11:35 pm | |
| Kaygılanmayacak kadar yüreğim geniş, kızgınlığa kapılmayacak kadar yüce, bozguna uğramayacak kadar güçlü ve üzüntüye kapılmayacak kadar mutlu olmaya
KENDİME SÖZ VERİYORUM | |
|
mikrotem1 Amatör Üye
Kayıt tarihi : 05/11/09 Mesaj Sayısı : 91 Teşekkür Edildi : 3 Puan : 118
| Konu: Geri: iyimser olun önce kendinize söz verin......... Ptsi Ara. 14, 2009 11:35 pm | |
| bir yazı bende söz veriyorum kendime | |
|
NEŞELİ Azimli üye
Kayıt tarihi : 16/11/09 Mesaj Sayısı : 722 Teşekkür Edildi : 38 Puan : 1045
| Konu: Geri: iyimser olun önce kendinize söz verin......... Salı Ara. 15, 2009 1:49 am | |
| Her zaman neşeli bir yüz ifadesine sahip olup, selamladığım her canlı varlığa ümsemeye,
söööööööööözzzzzzzzzzz | |
|