DeRYaLı GüNLeR
Forumumuzdan Faydalanmak icin Üye Olun.. (:

Üye olduktan sonra katilimci olun ki sizleri yakindan taniyalim, bunun icin kendinizi tanitmak ve paylasimci olmak yeterli olucaktir..

DeRYaLı GüNLeR Yönetimi.. (;

Hoşçakal
DeRYaLı GüNLeR
Forumumuzdan Faydalanmak icin Üye Olun.. (:

Üye olduktan sonra katilimci olun ki sizleri yakindan taniyalim, bunun icin kendinizi tanitmak ve paylasimci olmak yeterli olucaktir..

DeRYaLı GüNLeR Yönetimi.. (;

Hoşçakal
DeRYaLı GüNLeR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DeRYaLı GüNLeR

DeRYaLı GüNLeR Sitesine Hoşgeldiniz. Daha Fazlası için Üye Olun ...
 
AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yapPATLICAN DOLMA TURŞUSU TARİFİ Kayitol

 

 PATLICAN DOLMA TURŞUSU TARİFİ

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
ADMİNE
Forum Sorumlusu
Forum Sorumlusu
ADMİNE


Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 13/10/09
Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 1767
Teşekkür Edildi Teşekkür Edildi : 580
Puan Puan : 3484

PATLICAN DOLMA TURŞUSU TARİFİ Empty
MesajKonu: PATLICAN DOLMA TURŞUSU TARİFİ   PATLICAN DOLMA TURŞUSU TARİFİ EmptyPerş. Ekim 29, 2009 5:50 pm

20 tane turşuluk patlıcan
1 tane lahana
2 bağ yaprak kereviz
1 baş sarımsak
1 kilo sirke
tuz
2 adet sivri biber
Yapılışı Patlıcanların sapına yakın yapraklı kısımları kesin, sapları üzerinde bırakın ve iyice yumuşayana kadar haşlayın.

2 tahta arasına koyup bir ağırlıkla bastırın, suyunun akmasını sağlayın. Lahana, biber ve sarımsağı çok ince kıyın. Patlıcanların içini açıp ortasına doldurun. Haşlanmış kerevizle güzelce sarıp bağlayın. Kavanoza yerleştirin. Tuzlu soğuk siraaai üzerine dökün. Bir hafta sonra turşu hazırdır.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
PATLICAN DOLMA TURŞUSU TARİFİ
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Gelin turşusu tarifi
» Erik Turşusu
» SALATALIK TURŞUSU
» LAHANA TURSUSU
» SALATALIK TURŞUSU

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
DeRYaLı GüNLeR :: HANIM ELİ / KADINCA :: Deryalı Günler YeMeK Dünyası :: Kışa Hazırlıklarımız-
Buraya geçin: