HAVUÇ TATLISI Hitskin_logo Hitskin.com

Bu Hitsikin.com temayı önceden görmekte fırsat veriyor.
Tema yerleştirmekTemanın fişine geri dönmek

DeRYaLı GüNLeR
Forumumuzdan Faydalanmak icin Üye Olun.. (:

Üye olduktan sonra katilimci olun ki sizleri yakindan taniyalim, bunun icin kendinizi tanitmak ve paylasimci olmak yeterli olucaktir..

DeRYaLı GüNLeR Yönetimi.. (;

Hoşçakal
DeRYaLı GüNLeR
Forumumuzdan Faydalanmak icin Üye Olun.. (:

Üye olduktan sonra katilimci olun ki sizleri yakindan taniyalim, bunun icin kendinizi tanitmak ve paylasimci olmak yeterli olucaktir..

DeRYaLı GüNLeR Yönetimi.. (;

Hoşçakal
DeRYaLı GüNLeR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


DeRYaLı GüNLeR Sitesine Hoşgeldiniz. Daha Fazlası için Üye Olun ...
 
AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yapHAVUÇ TATLISI Kayitol

 

 HAVUÇ TATLISI

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
yağmur
Süper üye
Süper üye
yağmur


Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 19/11/09
Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 2175
Teşekkür Edildi Teşekkür Edildi : 147
Puan Puan : 4535

HAVUÇ TATLISI Empty
MesajKonu: HAVUÇ TATLISI   HAVUÇ TATLISI EmptySalı Ekim 26, 2010 11:01 am

HAVUÇ TATLISI 66630_453950559846_137280359846_5220226_8121325_n




Malzemeler :
3 adet havuç1 bardağı su1 su bardağı toz şeker10-15 adet petübör bisküvi1 fincanı iri kıyılmış cevizüzeri için ;1 su bardağı süt3 yemek kaşığı un1/2 su bardağı toz şeker1 paket vanilya

Yapılışı :Havuçları rendeleyerek bir tenecereye alıyoruz. 1 su bardağı suyu ve şekeri ilave ederek orta ateşte pişiriyoruz. Havuçlar pişince rondoda ezerek un haline getirdiğimiz bisküvileri ve cevizleri havuçlara ekliyoruz. Kullanacağınız bisküvi miktarını havuçların kıvamına göre ayarlamalısınız. İyice karıştırıp dikdörtgen bir cam kaba yayıp üzerini kaşıkla düzeltikten sonra buzdolabına koyuyoruz.Bir tencerede süt ,un ,tozşeker ve vanilyayı karıştırarak orta ateşte sürekli karıştırarak pişirip kaynamaya başlayıp koyulaştığında ocaktan alıyoruz. Buzdolabından çıkardığımız havuçların üzerine düzgün bir şekilde dökerek tekrar buzdolabına koyuyoruz. 3-4 saat sonra dilimleyip servis yapıyoruz.



Afiyet olsun...
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
HAVUÇ TATLISI
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» AYVA TATLISI
» Etimek Tatlısı
» AYVA TATLISI
» HURMA TATLISI
» İNCİR TATLISI

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
DeRYaLı GüNLeR :: HANIM ELİ / KADINCA :: Deryalı Günler YeMeK Dünyası :: Tatlılar-
Buraya geçin: