KARNIBAHAR GRATEN Hitskin_logo Hitskin.com

Bu Hitsikin.com temayı önceden görmekte fırsat veriyor.
Tema yerleştirmekTemanın fişine geri dönmek

DeRYaLı GüNLeR
Forumumuzdan Faydalanmak icin Üye Olun.. (:

Üye olduktan sonra katilimci olun ki sizleri yakindan taniyalim, bunun icin kendinizi tanitmak ve paylasimci olmak yeterli olucaktir..

DeRYaLı GüNLeR Yönetimi.. (;

Hoşçakal
DeRYaLı GüNLeR
Forumumuzdan Faydalanmak icin Üye Olun.. (:

Üye olduktan sonra katilimci olun ki sizleri yakindan taniyalim, bunun icin kendinizi tanitmak ve paylasimci olmak yeterli olucaktir..

DeRYaLı GüNLeR Yönetimi.. (;

Hoşçakal
DeRYaLı GüNLeR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


DeRYaLı GüNLeR Sitesine Hoşgeldiniz. Daha Fazlası için Üye Olun ...
 
AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yapKARNIBAHAR GRATEN Kayitol

 

 KARNIBAHAR GRATEN

Aşağa gitmek 
3 posters
YazarMesaj
yağmur
Süper üye
Süper üye
yağmur


Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 19/11/09
Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 2175
Teşekkür Edildi Teşekkür Edildi : 147
Puan Puan : 4535

KARNIBAHAR GRATEN Empty
MesajKonu: KARNIBAHAR GRATEN   KARNIBAHAR GRATEN EmptySalı Ara. 15, 2009 3:57 pm



KARNIBAHAR GRATEN Karnibahargraten_(400_x_267)
Karnıbaharımızı yıkadıktan sonra güzelce haşlıyoruz.Fırında da pişeceğiiçin çok fazla haşlamıyoruz.Haşlarken suyuna çok az süt akıtırsanız karnıbaharlarınızın dahabeyaz olduğunu göreceksiniz.Haşlanan karnıbaharları süzüp borcama alıyoruz.Üzerine yapacağımız miktara göre kıyma ve soğanı kavuruyoruz.İçine baharatlarını ve tuzunuda ilave edip karnıbaharların üzerine döküyoruz.....


KARNIBAHAR GRATEN Karnibahargraten1_(400_x_267)
Daha sonra beşamel sosunu hazırlayıp üzerine döküyoruz.BEŞAMEL SOS: bir kaşık margarinde 2 çorba kaşığı unu çok az kavurup 2 su bardağı sütü ekliyoruz ve puding kıvamında pişiriyoruz.Piştikten sonra içerisine tuzunu ve karabiberini ekliyoruz.Bu miktar ortaboy bir karnıbahar için idealdir.Sizler ölçüyü azaltıp veya çoğaltatabilirsiniz.Yalnız belki ilk defa beşamel sos yapanlar varsa tuzunu mutlaka piştikten sonra ekleyelim yoksa sütümüz kesilir.Bu da küçük bir uyarı....En son olarakta beşamel sosun üzerine kaşar dilimlerini yerleştirip fırına sürüyoruz.Üzeri kızarında fırından alıp biraz ılınınca servis yapıyoruz....
AFİYET OLSUN...
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
ADMİNE
Forum Sorumlusu
Forum Sorumlusu
ADMİNE


Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 13/10/09
Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 1767
Teşekkür Edildi Teşekkür Edildi : 580
Puan Puan : 3484

KARNIBAHAR GRATEN Empty
MesajKonu: Geri: KARNIBAHAR GRATEN   KARNIBAHAR GRATEN EmptySalı Ara. 15, 2009 4:01 pm

Ben karnıbaharın ya salatasını,ya kıymalı yemeğini,yada kızartmasını yapıyordum...Bu vermiş olduğun tarif çok farklı vede lezzetli görünüyor paylaşımın için teşekkürler...
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
yağmur
Süper üye
Süper üye
yağmur


Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 19/11/09
Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 2175
Teşekkür Edildi Teşekkür Edildi : 147
Puan Puan : 4535

KARNIBAHAR GRATEN Empty
MesajKonu: Geri: KARNIBAHAR GRATEN   KARNIBAHAR GRATEN EmptySalı Ara. 15, 2009 4:03 pm

KARNIBAHAR GRATEN 737702
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
şerife06
Amatör Üye
Amatör Üye
şerife06


Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 12/12/09
Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 271
Teşekkür Edildi Teşekkür Edildi : 50
Puan Puan : 392

KARNIBAHAR GRATEN Empty
MesajKonu: Geri: KARNIBAHAR GRATEN   KARNIBAHAR GRATEN EmptySalı Ara. 15, 2009 4:16 pm

bende fırında kızartmasını yapıyorum........
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
yağmur
Süper üye
Süper üye
yağmur


Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 19/11/09
Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 2175
Teşekkür Edildi Teşekkür Edildi : 147
Puan Puan : 4535

KARNIBAHAR GRATEN Empty
MesajKonu: Geri: KARNIBAHAR GRATEN   KARNIBAHAR GRATEN EmptySalı Ara. 15, 2009 4:20 pm

KARNIBAHAR GRATEN 737702
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
KARNIBAHAR GRATEN
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
DeRYaLı GüNLeR :: HANIM ELİ / KADINCA :: Deryalı Günler YeMeK Dünyası :: Sebze Yemekleri-
Buraya geçin: