KETE Hitskin_logo Hitskin.com

Bu Hitsikin.com temayı önceden görmekte fırsat veriyor.
Tema yerleştirmekTemanın fişine geri dönmek

DeRYaLı GüNLeR
Forumumuzdan Faydalanmak icin Üye Olun.. (:

Üye olduktan sonra katilimci olun ki sizleri yakindan taniyalim, bunun icin kendinizi tanitmak ve paylasimci olmak yeterli olucaktir..

DeRYaLı GüNLeR Yönetimi.. (;

Hoşçakal
DeRYaLı GüNLeR
Forumumuzdan Faydalanmak icin Üye Olun.. (:

Üye olduktan sonra katilimci olun ki sizleri yakindan taniyalim, bunun icin kendinizi tanitmak ve paylasimci olmak yeterli olucaktir..

DeRYaLı GüNLeR Yönetimi.. (;

Hoşçakal
DeRYaLı GüNLeR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


DeRYaLı GüNLeR Sitesine Hoşgeldiniz. Daha Fazlası için Üye Olun ...
 
AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yapKETE Kayitol

 

 KETE

Aşağa gitmek 
4 posters
YazarMesaj
sebil
Amatör Üye
Amatör Üye
sebil


Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 17/11/09
Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 404
Teşekkür Edildi Teşekkür Edildi : 48
Puan Puan : 641

KETE Empty
MesajKonu: KETE   KETE EmptyCuma Ara. 04, 2009 3:43 pm

KETE Keteb




Kete
Hazırlama Süresi: 40
Pişirme Süresi: 25
Kişi Sayısı: 10
KETE Trans

Malzemesi:
1 tatlı kaşığı maya 1 su bardağı süt 1 adet kesmeşeker Alabildiği kadar un Hamura sürmek için: 2 yemek kaşığı tereyağı İçi için: 2 yemek kaşığı tereyağı 8 yemek kaşığı un

Tarifi:
• Tavada tereyağını eritin unu ekleyip, kaşıkla devamlı karıştırarak un sararıncaya kadar kavurun.
• Soğuması için kenarda bekletin.
• Ilık sütün içine yaş maya ve şeker koyup, eriyene kadar karıştırıp, yoğurma kabına dökün.
• Yavaş yavaş un ilave edin.
• Yumuşak bir hamur tutun.
• Üstünü ıslak bezle örtüp, 30 dakika hamurun kabarması için bekletin.
• Kabaran hamurdan 10 adet eşit beze yapıp, tatlı tabağı büyüklüğünde açın.
• Bezelere tereyağı sürüp, içlerine birer kaşık kavrulmuş undan koyun.
• Yufkaları incecik sıkıştırarak rulo yapın.
• Ruloyu kendi etrafında döndürerek ucunu ortasına sıkıştırın.
• Üstünden hafifçe hamuru bastırın.
• Yağlanmış tepsiye dizip 20 dakika bekletin.
• Üstüne yumurta sarısı sürüp, 175 derecelik fırında pembeleşene kadar pişirin.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
ADMİNE
Forum Sorumlusu
Forum Sorumlusu
ADMİNE


Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 13/10/09
Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 1767
Teşekkür Edildi Teşekkür Edildi : 580
Puan Puan : 3484

KETE Empty
MesajKonu: Geri: KETE   KETE EmptyCuma Ara. 04, 2009 3:52 pm

Görüntü enfes görünüyor denemek lazım daha önceden yapmamıştım paylaşımın için teşekkürler...
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
sebil
Amatör Üye
Amatör Üye
sebil


Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 17/11/09
Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 404
Teşekkür Edildi Teşekkür Edildi : 48
Puan Puan : 641

KETE Empty
MesajKonu: Geri: KETE   KETE EmptyCuma Ara. 04, 2009 4:16 pm

ben yaptım hasretim çok güzel oluyor ,özelikkle de çayla yerseniz nefiss KETE 776586
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
piko1
Yardımcı Admin

Yardımcı Admin
piko1


Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 09/10/09
Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 1185
Teşekkür Edildi Teşekkür Edildi : 77
Puan Puan : 1479

KETE Empty
MesajKonu: Geri: KETE   KETE EmptyCuma Ara. 04, 2009 8:25 pm

denemek lazım
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Meva
Amatör Üye
Amatör Üye
Meva


Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 16/11/09
Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 118
Teşekkür Edildi Teşekkür Edildi : 13
Puan Puan : 133

KETE Empty
MesajKonu: Geri: KETE   KETE EmptyC.tesi Ara. 05, 2009 2:58 pm

biim buranın meşhur ketesi..önceden çok yapardık ama şimdi hanımlar yapıp satıyorlar onedenle hazır alıyoruz artık..biraz uğraştırıcı ama çok güzel.. KETE 129114
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
KETE
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
DeRYaLı GüNLeR :: HANIM ELİ / KADINCA :: Deryalı Günler YeMeK Dünyası :: Hamur işleri-
Buraya geçin: