DeRYaLı GüNLeR
Hoş Geldin
Oncelikle degerli ziyaretçimiz Sitemizde Olduğunuz icin tesekkur ederiz...
Sitemize Kayıt Ol butonuna tıklayarak sizde Aramızda Yerinizi Alabilirsiniz...Tekrar tesekkur ederiz.

Hoşçakal
DeRYaLı GüNLeR

Anasayfa­KaDıNCa PoRTaL­Takvim­Galeri­SSS­Arama­Kullanıcı Grupları­Kayıt Ol­Giriş yap
Sitemizde En son kayıt olan kullanıcı
Aymelek
Bize kendini Tanişma Forumu'nu Kullanarak Tanıtırmısın Şeker =)
Yeni Başlık Gönder   Cevap GönderPaylaş | 

kırkyama nam-ı diğer patcworkten küçük yastık

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
yağmur

Kayıt tarihi Kayıt tarihi: 19/11/09
Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı: 1896
Teşekkür Edildi Teşekkür Edildi: 134
Puan Puan: 3965

MesajKonu: kırkyama nam-ı diğer patcworkten küçük yastık   Cuma Ocak 29, 2010 10:07 am

işe yarar ele göze dokunur :) ilk kırkyama nam-ı diğer patcwork yastığım huzurlarınızda:) kumaşları dikmekten ziyade kesmeye bayılan ben canımın sıkıldığı (aslında yapacak işler çoookkk) bir öğleden sonra bir çanta dikmeye niyetlendim..dikis tecrübem var ama uzun zaman oldu makina başına oturmayalı.epey bir düzgün ** dikmeyi unutmuşum. elektrikli olan makinem bozulduğundan illa da dikeceğim diye inat ettiğimden:) eski usul ayaklı makinede dikişimi tamamladım.çanta yapacağım derken işte sonuçta da bu yastık çıktı ortaya.eski zaman yastıkları varya şimdiki adıyla sosis yastık:) işte onlardan oldu.
yama işlerinde tecrübem olmadığından da yapa boza biraz olsun öğrendim.mesela parçaları birleştirirken önce 3-4 tanesini yanyana dikmeyi bir dikdörtgen oluşturmayı sonrasında onları birleştirmeyi teker teker birleştirmekten kolay olduğunu öğrendim..
bilenlere komik gelir ama hepimizin bir acemi olduğu konu var değil mi?:)
neyse sonuçta oluşan dikdötgenimsi şeyin içini eski ** kullanılmayan yastıklardan aşırdığım yünle doldurdum..
sonuç: iki buçuk yaşındaki yeğenimin bayıldığı annemin de ilk gördüğünde bebek sever gibi *:)) bir tepkiyle beğenisini dile getirdiği bir yastık oldu..
parçaları gelişigüzel dizdim.benim öyle pek uydurma yeteneğim yoktur özellikle renk uyumlarında -mutfakta bişeyler yaparken hariç tabi-.o yüzden karmançorman renkler oldu..
birbirine yakın renklerle diken yetenekli bayanlara hayranım..:)

sonuç mu?

biraz sabır işi de olsa parçaları teker teker birleştirmek ben bu işi sevdim..savulunnn kumaşlar:) ben geliyorummm:))) ALINTI
Kullanıcı profilini gör
Admine
Forum Sorumlusu
Forum Sorumlusu

Kayıt tarihi Kayıt tarihi: 13/10/09
Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı: 1662
Teşekkür Edildi Teşekkür Edildi: 575
Puan Puan: 3341

MesajKonu: Geri: kırkyama nam-ı diğer patcworkten küçük yastık   Salı Şub. 02, 2010 3:57 pm

Kullanıcı profilini gör
yağmur

Kayıt tarihi Kayıt tarihi: 19/11/09
Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı: 1896
Teşekkür Edildi Teşekkür Edildi: 134
Puan Puan: 3965

MesajKonu: Geri: kırkyama nam-ı diğer patcworkten küçük yastık   Salı Şub. 02, 2010 6:37 pm

Kullanıcı profilini gör

kırkyama nam-ı diğer patcworkten küçük yastık

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası